Klacht

Het kan voorkomen dat u het niet tevreden bent over onze zorg. Wij willen dit graag van u horen. We proberen dan samen met u tot een oplossing te komen. Uw informatie of klacht is ook belangrijk om onze zorg te verbeteren.

 

Waar kan ik met mijn klacht terecht?

Als u een klacht wilt melden kunt u het klachtenformulier invullen. De klachtencoördinator kijkt naar uw klacht en bespreekt het met de medewerkers die erbij betrokken zijn geweest. Daarna geven we telefonisch of in een gesprek een reactie op uw klacht. Wij steven ernaar om uw klacht binnen een maand af te ronden.

 

Bent u niet tevreden met de uitkomst?

Als we er samen niet uitkomen kunt u uw klacht indienen bij de onafhankelijke Klachtencommissie van de huisartsenkring Twente of via de landelijke klachtenregeling. Ook als u de klacht niet direct met onze praktijk wilt bespreken, kunt u met uw klacht terecht bij de Regionale Klachtencommissie Huisartsen of de landelijke klachtenregeling. 

Klachtencommissie Huisartsenkring Twente

Geerdinksweg 137-29

7555DL Hengelo

Telefoon 974-2568331 (Huisartsenkring Twente)

E-mail: h.vanwieringen@huisartsenkringtwtente.nl

Contactpers. : Mevrouw H. van Wieringen

 

Landelijke klachtenregeling (Wkkgz)

U vindt het klachtenformulier  op de website www.skge.nl (klik op ‘patiënt’ in de menubalk) of eventueel door direct te bellen met een landelijke klachtenfunctionaris via 088 – 0229190.