Afspraak maken

- Inloopspreekuur:

Elke ochtend van 8.00 tot 08.30 uur is er een inloopspreekuur voor kleine medische problemen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Er kunnen maximaal 8 patiënten terecht op het inloopspreekuur, dus meldt u zich rond 8 uur aan bij de balie van de praktijk.

 

- Spreekuur op afspraak:

Voor een afspraak met de huisarts of praktijkondersteuner belt u de praktijk op telefoonnummer: 074-2407333.

Als u denkt dat u dezelfde dag nog een afspraak nodig heeft, bel dan zo vroeg mogelijk, liefst tussen 8-10 uur. Belt u voor een afspraak die niet op dezelfde dag hoeft, dan kunt u tussen 8.00 en 17.00 uur bellen. Ons advies is om dan na 10 uur te bellen in verband met de drukte aan de telefoon.

Wanneer u belt voor een afspraak zal de assistente vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Zo kan zij inschatten of uw klacht spoed heeft. De assistente is hier speciaal voor opgeleid. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

We proberen rekening te houden met uw voorkeur voor huisarts. Dit kan niet altijd. Soms heeft de huisarts die u graag wilt geen plek meer maar de andere huisarts wel. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij de assistente. Zij zorgt dan dat er voldoende tijd wordt gepland.- Huisbezoek op afspraak:

Soms kunt u niet zelf naar de praktijk komen. De huisarts kan u dan thuis bezoeken. De assistente kijkt samen met u of een huisbezoek nodig is. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

- Telefonisch terugbelspreekuur:

Soms wilt u de huisarts telefonisch spreken, bijvoorbeeld omdat een uitslag niet duidelijk is. De assistente zal uw vraag met u bespreken en een telefonische afspraak inplannen. De huisarts belt u dan op het afgesproken tijdstip terug.

 

- Reizigersvaccinatie:

Een afspraak voor een reizigersadvies en reizigersvaccinatie is bij de praktijkondersteuner Sabine Morsink. Klik hier voor meer informatie en het vragenformulier. Wanneer u deze invult neemt Sabine Morsink contact met u op.