Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Positieve gezondheid


Er is een landelijke ontwikkeling naar een bredere kijk op gezondheid, genoemd positieve gezondheid. Gezondheid heeft niet alleen te maken met lichaamsfuncties, maar ook met meedoen in de maatschappij, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven en dagelijks functioneren. We willen u uitnodigen te gaan naar de website: www.mijnpositievegezondheid.nl om eens te kijken, de vragenlijst in te vullen en de uitslagen mee te nemen naar het spreekuur om met de huisartsen of de praktijkondersteuners te bespreken. De verschillende 1e lijns disciplines in het kompas zijn bezig om deze manier van kijken en werken met gezondheid te gaan toepassen in ons dagelijks werk.
Lees verder »

Start runningtherapie op 5 maart a.s.


Bij runningtherapie wordt (hard)lopen gebruikt om de psychische conditie te verbeteren. Het is bedoeld voor mensen met depressieve klachten, stress- of angstklachten, slaapproblemen en lusteloosheid. Door de runningstherapie voelen mensen zich vaak rustiger in het hoofd, actiever, minder somber of angstig en ze hebben een goede nachtrust. Er start 5 maart aanstaande weer een groep.
Lees verder »

COPD Voorlichting


Alles over voeding, inhalatie en beweging bij COPD en astma.

Lees verder »

Reizigersvaccinatie


Mocht u op reis gaan voor uw werk of privé, dan kunt u via reizigersvaccinatie een formulier invullen, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. (Voor elk persoon een eigen formulier invullen)

Kosten:

<...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten